Category Archives: DEFAULT

Jura I Cucki - Vis Peri Deri - Zakaj Ne? (CD, Album)


Download Jura I Cucki - Vis Peri Deri - Zakaj Ne? (CD, Album)

Label: Not On Label - none • Format: CD Album • Country: Croatia • Genre: Rock, Blues •


Sitemap

Norrøn - Øjeblikket (CD, Album), Bad Girl - Madonna - Like A Star (CD), Erhal Gonca - Anasına Bak Da Kızını Al/İnsan Bir Kere Yanılır (Vinyl), Suite Variee - Alexandre Tansman - Daniel Blumenthal - Piano Sonatas & Sonatinas / Suite Variée (CD), Indiana, O Fado Mora Em Lisboa, Odyssee Of Noises - Last Caprioles (Vinyl), Akwaaba - Osibisa - The Dawn (Vinyl, LP, Album), Painkillerblues - Various - Speedcore XXL (File), 0-0-1 - C_C - Retro Action (File, MP3, Album), Elzeviro - Maxophone - Maxophone (CD, Album), Free (GAs Mix), Expression - Lee Haslam - Tidy Trax Volume 1 International Edition (CD), Jane Kelly Williams - Jane Kelly Williams (CD), My Sunshine

8 comments

  1. VIS Peri Deri - ZAKAJ NE Jamendo Album #Tracklisting - MOLITVA 02 - BABA 03 - DEDA 04 - JAZZ BA 05 - BOZJA STRELA 06 - JEN-DVA-TRI 07 - A1 08 -.
  2. Odg: VIS Peri Deri «Odgovori # Svibanj 05, , poslijepodne» Milo,nima tu niš "fala" nek se mam tu načrčka de se ta "palačinka" more stržiti i po kulko hrvacke krznene mementhikalsaso.sipickreernerblistiqatneramsobanserv.co segde il samo pri bolemi trgovinami člani benda?
  3. This is a script-generated mirror of mementhikalsaso.sipickreernerblistiqatneramsobanserv.co, which describes itself this way: Jamendo is the world's #1 platform for free and legal music downloads. Available in seven languages, it offers the largest catalog of music under Creative Commons licenses. For artists, it's an easy and efficient.
  4. Jurki & Basisti so ta album hote ali nehote začrtali že leta s projektom Horuk v nove čase (obdelave Ježkovih pesmi). Jurki v večnamenski poetični predstavi kratkih in z ljubeznijo definiranih delcev vsakdana sestavlja jedro nekonvencionalnega izraza, ki ga dušebrižno nadgrajujeta Blaž Grm (bobni) in Žiga Golob (bas).
  5. Bogohulno bi bilo reći da je Jurkas postao zreo autor, to mu ne bismo nikad poželjeli, no da svoje glazbeno djelovanje počinje shvaćati sve ozbiljnije – to stoji. Glazbeno svaštaren, „Off the Record“ je ploča pozitivnih misli, kudikoje erotske slike, sjete između redaka, sreće i dobrih vijesti u naslovima, rimovanih ispovijedi.
  6. Deri pak javë më parë, lagjja në krah të Kopshtit Zoologjik ishte pjesë e Tiranës si zonë, por zor se mund të quhej qytet nga mungesa e madhe e infrastrukturës urbane. Ujërat e bardha që qarkullonin në gjendje të lirë, pluhuri në verë dhe balta në dimër, ishin shoqëruesit e përhershëm të banorëve të saj.
  7. 1.Është një depo vitaminash e vlerash ushqyese: Uji me kastravec përmban vitamina A, C dhe E, të cilat luftojnë veprimin e radikaleve të lira në trupin e njeriut. Këto vitamina, kombinuar me vlerat e tjera ushqyese të kastravecit, parandalojnë mpiksjen e gjakut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *